Hyvään kuntoon – kroppa ja mieli!

White Dream Center on korkeatasoinen fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmennus- ja koulutuskeskus Yllästunturilla, keskellä Lapin luontoa.

Huippuvalmentajien, asiantuntijoiden ja urheilijoiden opastuksella rentoudut ja opit nauttimaan liikunnasta enemmän. Perehdyt eri lajien tekniikkaan, opit harjoittelemaan oikein ja pääset parempaan kuntoon nopeasti ja turvallisesti. Voit antaa myös Lapin luonnon opettaa ja rauhoittaa, kaikkina vuodenaikoina. Ylläksen monipuoliset palvelut ovat käytettävissäsi.

Sopiva, yksilöllinen ohjelma

Kerro toiveesi. White Dream Centerin valikoimasta löydämme sinulle tai yrityksellesi sopivan ohjelmakokonaisuuden. Teemoina ovat liikunta ja harjoittelu, terveellinen ravinto, vireystila sekä hyvä arki. Aktiivista toimintaa, valmennusta ja vinkkejä sekä lepoa sopivassa suhteessa. Kysy myös koulutusohjelmista yrityksille.

Majoitu mukavasti White Dream Centerissä

Käytössäsi on kaksi täysin varustettua huoneistoa (136 m2 ja 66 m2), kuntosali ja luentotilat. Huoneistoissa on internetyhteydet. Suuremmille ryhmille pystymme varaamaan lisämajoitustilaa tarpeen mukaan.

Kysy lisää majoituksesta ja valmennusohjelmista

Beef Stew

WhiteDreamCenter © 2019 | Sivuston toteutus: Verkkotaikurit Oy