White Dream Centerin onnistuneet avajaiset

White Dream Centerin avajaiset pidettiin 17.9.2011 aurinkoisessa ja raikkaassa syyssäässä. Vieraita paikalla oli reilut kuusikymmentä henkeä.

Ohjelmassa oli mm. Runonlausuntaa, lauluesityksiä, Centerin siunaus, sekä tietysti itse rakennukseen tutustuminen. Kun ovesta astui, sisään sieraimiin leijui ihana, tuoreen puun tuoksu. Illan edetessä vieraille tarjottiin paikallisista raaka-aineista valmistettua porokeittoa sekä kakkukahvit. Pihan akustiikka toimi loistavasti paikallisen naislaulajan kauniiden säkeiden raikuessa juhlayleisölle pystytettyyn telttaan, sekä papin siunatessa White Dream Centerin.

Kun ”tupaantuliaiset” oli pidetty, oli aika aloittaa harjakaiset. Itsessään Timo Harjakainen ei paikalla ollut, mutta suuri osa rakentajista kyllä. Samalla tilat saivat ensitestin isomman ryhmän käytössä ja hyvinhän ne toimivat. Saunakin tuli korkattua, ja hyvin sinne kymmenen raavasta miestä kerrallaan sopi. Samaa määrää ei kuitenkaan tullut kerralla kokeiltua poreammeeseen!

Ensikokemusten perusteella tiloja voi suositella vieraillekin – Tervetuloa.

Sami ”Musti” Jauhojärvi

Jätä kommentti

WhiteDreamCenter © 2019 | Sivuston toteutus: Verkkotaikurit Oy